UploadUploadUploadUploadUploadUploadUploadUploadUploadUpload
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
06 Wrzesie 2010, 14:36:27

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
Galeria zdjęc ośrodka "STEGNY" http://wosir.waw.pl/index.php?pid=411
2197 wiadomości w 188 wątkach, napisał: 252 użytkowników
Najnowszy użytkownik: icecreamo77
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  Forum dyskusyjne WOSiR
|-+  Kategoria ogólna
| |-+  Stegny
| | |-+  Ubikacje
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: Ubikacje  (Przeczytany 2069 razy)
kobi
Gość
« : 12 Grudzie 2009, 23:28:42 »
Odpowiedz cytując

Byłem dziś z dzieckiem na łyżwach na godzine 12 wszystko odbywało się bez problemów (bilety bez kolejki nawet w wypożyczalni w tym roku otrzymałem nowe łyżwy dla siebie i córki) , wyszliśmy na lód ale kiedy dziecku zachciało sie do łazienki cały urok wypoczynku prysł . Kiedy doszliśmy do toalet Pani przytulona do kaloryfera burkneła że toaleta jest płatna i prosze najpierw zapłacić .Niestety do toalety męskiej nie dało się wejść ,nie wiem jak było w damskiej, śmierdziało w kabinie papier toaletowy na ziemi i to wszystko za 1 zł. Wydaje mi się że w cenie biletu powinna być wliczona możliwość korzystania z toalety i taka trzęsoąca się Pani nie powinna stać przed nią z miną jakby była zła na cały świat.Poza toaletą reszte polecam .
gosc
Gość
« Odpowiedz #1 : 14 Grudzie 2009, 00:17:17 »
Odpowiedz cytując

czepiasz sie Koles chyba zapach z odswieżacza Ci przeszkadzał !
ja tam czesto jestem i jest ok
pozdrawiam
marian
Gość
« Odpowiedz #2 : 14 Grudzie 2009, 16:05:18 »
Odpowiedz cytując

Pani pilnująca kibelka jak za czasów słusznie minionych jest żenująca, pobieranie opłat bez kasy fiskalnej jest chyba wykroczeniem.
marian
Jan Gniady
Gość
« Odpowiedz #3 : 28 Grudzie 2009, 19:38:45 »
Odpowiedz cytując

Wykroczeniem to jest jak ktos w takim kiblu podpaske spuszcza i trzeba potem wzywać pogotwie wodno-kan.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie masakra-jak Wam nie wstyd narzekać!!!!!!!!
jest czysto a ,że Pani sie nie usmiecha może nie miała czego odwzajemnić;)Mrugnięcie
popatrzmy na siebie i dopiero piszmy opinie
Tam racuja ludzie z pasją i poswięcaja temu Ośrodkowi każdy wolny czas
Poza tym zazwyczaj osoba odpowiedzialna jest dostepna w szatni lub wypozyczalni i zawsze można zgłosic uwagi
ale jasne pisac anonimowo jest łatwiej...........
pozdrawiam i miłego wypoczynku zyczę
jaca
Gość
« Odpowiedz #4 : 29 Grudzie 2009, 15:56:55 »
Odpowiedz cytując

Sam zauważyłeś, że Pani była przytulana do grzejnika ty jej przeszkadzasz i jeszcze chcesz uśmiechu? A co do opłaty to pewnie wyglądasz na takiego, co by chciał zaoszczędzić monetę niby, że zapomniałeś byłeś pewnie ubrany w markowa ciuchy, bo takim lanserom to zawsze szkoda.
Tomaka
Gość
« Odpowiedz #5 : 06 Stycze 2010, 21:38:02 »
Odpowiedz cytując

Ubikacje:
Do ludzi to tam nic nie mam, jednak przydało by się cosik zainwestować i to nie tylko w WC
jan
Gość
« Odpowiedz #6 : 08 Stycze 2010, 18:23:05 »
Odpowiedz cytując

chyba sa nienormalni ci co pisza, ze ubikacja jest ok.
To wola o pomste do nieba, w 21 wieku jak w szalecie miejskim, ZENADA.

Reasumujac: jaka obsluga taki kibel...
kot tip top
Gość
« Odpowiedz #7 : 10 Stycze 2010, 20:24:14 »
Odpowiedz cytując

Powiem więcej, ubikacja jest wręcz za dobra! Dziure w ziemi wykopać obok ślizgawki, i jak ktoś potrzebuje to niech tam sobie kucnie i zrobi co musi, po co więcej?
Patrzcie państwo, jaka burżuazja sie zjeżdżą, myślą że jak zapłacą za bilet to ubikacja im sie należy... A widzieliście w jakimkolwiek innym obiekcie żeby ubikacja była wliczona w cenę biletu? W kinie, teatrze, w zoo, na basenie? No właśnie. W d*pach sie poprzewracało.

A pani przy kaloryferku jest potrzebna, kto inaczej by wydzielał po papierowym ręczniczku na użytkownika klopika?
ranek
Gość
« Odpowiedz #8 : 14 Stycze 2010, 12:47:47 »
Odpowiedz cytując

wiadomo ze wypowiedzi powyzej to zarty. Fakt jest taki ze toaleta powinna byc bezplatna. Pobieranie oplaty jest smieszne. Ja wybiore inne lodowisko bez oplat za kibel. A co jak dostane rozwolnienia?
Miodek
Gość
« Odpowiedz #9 : 03 Luty 2010, 10:27:50 »
Odpowiedz cytując

Ludzią nie dogodzisz bo nażekajom zafsze. Pszecierz to normalne, że w ubikacii musi śmierdzieć fkońcu po to jezt. A pani musi być, bo bezrobocie by wzrosło. Bieże kase za WC, a nie uśmiehy.
Pina
Gość
« Odpowiedz #10 : 05 Luty 2010, 16:26:48 »
Odpowiedz cytując

Witam,
byłam na ślizgawce w czwartek, warunki tragiczne , czynna tylko 1 toaleta, reszte nie czynne. Brud, brak papieru toaletowego, smród, zupełnie jak w czasach PRL-u....Wydaje mi się, że dyrekcja lodowiska powinna zainwestować w sanitariaty i napewno nie pobierać opłat za korzystanie z nich-płaci się za bilet, a w tej cenie organizator ma obowiązek zagwarantować czyste, czynne toalety!!!!!!!!!!!!!!
gość
Gość
« Odpowiedz #11 : 08 Luty 2010, 14:12:01 »
Odpowiedz cytując

wszystko co piszecie to jest naprawdę śmieszne i żenujące. ja byłam w tej toalecie nie raz i zawsze jak wchodzę nigdy jeszcze nie czułam żeby śmierdziało. wiadomo to nie są jakieś domowe kibelki w których się człowiek załatwia. do toalet wchodzą różni ludzie. a pani która się ogrzewa przy grzejniku to niech się ogrzewa co wam to szkodzi? nie dziwie się że czasem nie ma zbyt przyjaznej miny ze względu na ludzi, którzy przychodzą i są wręcz niekulturalni w stosunku do niej. nie pasuje wam to się nie załatwiajcie i tyle. a nie piszecie zbędne komentarze.
robbynaish
Gość
« Odpowiedz #12 : 21 Marzec 2010, 12:45:02 »
Odpowiedz cytując

pobieranie opłat to po prostu dziadowanie zatrudnionego pracownika który koncentruje całą energię na pilnowaniu wejścia a nie na sprzątaniu toalety, zapraszam na Torwar (warunki w toalecie znośne, bez opłat)
argumenty markowej odzieży mogły przyjść do głowy tylko zakompleksionemu podróbkarzowi Język
klient
Gość
« Odpowiedz #13 : 21 Marzec 2010, 13:26:24 »
Odpowiedz cytując

Witam,

Toaleta stale CUCHNIE, tam nikt nie sprząta!!!, to wstyd dla miasta,
zgłoszę problem do rady miasta może ktoś coś zrobi skoro ta dyrekcja ośrodka nie potrafi.

A byłem w ostatnim miesiącu wiele razy i zawsze to samo - ten sam smród. Ten co na tym forum pisze pochwały o kibelkach jest pracownikiem toru - nie wierzcie ani słowu!!!

Brak papieru, smród, zupełnie jak w PRLu - ten sam zapach, pani też ta sama.

No i pomysł opłaty za WC w zamkniętym i płatnym ośrodku to paranoja.

No i pani zamyka WC dokładnie z chwilą zakończenia ślizgawki, schodzimy z łyżew przebrać się, dziecko chce... i musimy w krzaczki lecieć bo pani już w domu.....

klientka
Gość
« Odpowiedz #14 : 21 Marzec 2010, 19:57:05 »
Odpowiedz cytując

to kompletna bzdura ponieważ pani wychodzi a toaleta jest czynna. Pani ma swoje okreslone godziny pracy i szczerze mowiac dla takich ludzi jak Pan/Pani powyżej mi też nie chciałoby sie zostawać dłuzej.
klientka
Gość
« Odpowiedz #15 : 21 Marzec 2010, 20:02:54 »
Odpowiedz cytując

co do tego, że argumenty markowej odzieży mogły przyjść tylko temu co chodzi w podróbkach jest totalną bzdurą.
Chodzi o to, że skoro stać go na bluzkę za 300 zł to dlaczego robi awanture o 1 zł za toalete lub szatnie. to jest chore
Strony: [1] Odpowiedz Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

+ Szybka odpowiedź
W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2005, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!