UploadUploadUploadUploadUploadUploadUploadUploadUploadUpload
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?
06 Wrzesie 2010, 14:17:04

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
Galeria zdjęc ośrodka "STEGNY" http://wosir.waw.pl/index.php?pid=411
2197 wiadomości w 188 wątkach, napisał: 252 użytkowników
Najnowszy użytkownik: icecreamo77
* Strona główna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj się Rejestracja
+  Forum dyskusyjne WOSiR
|-+  Kategoria ogólna
| |-+  Stegny
| | |-+  Parking
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek. « poprzedni następny »
Strony: [1] Odpowiedz Drukuj
Autor Wątek: Parking  (Przeczytany 890 razy)
Bogdan
Nowy użytkownik
*

« : 31 Stycze 2010, 21:42:47 »
Odpowiedz cytując

Przyjechałem na tor łyżwiarski w sobote 30.01 na godz. 12 .Sam wjazd trwał 20 min, po czym kupiłem bilet, dalej było jeszcze gorzej .Najpierw stwożył się zator gdyż odsnieżona była tylko cześć drogi, w którym stałem prawie 20 min. a potem szukałem miejsca do zaparkowania przez kolejne 20 min. Większość pakingu była nieodśnieżona,więc całe parkowanie z wjazdem zajeło prawie godzine.  Zamiast jeździć z dziećmi 2 godz. byliśmy tylko jedną. Spodobała nam sie jazda na łyżwach i przyjechaliśmy też w niedziele ale wjazd był jeszcze gorszy. Mimo że czekaliśmy na wjazd podobnie jak dzien wcześniej to po wjeździe nie znalazłem miejca żeby zaparkować większość parkingu była nieodsnieżona.  Nie dostałem zwrotu pieniędzy ( pewnie za długo jeździłem szukając miejsca do parkowania ),pan powiedział że są miejsca tylko trzeba dobrze poszukać .Straciłem tylko pieniądze na parking z którego nie korzystałem i czas który mogłem spędzić z dziećmi na łyżwach . Ktoś powinien sie tym zająć !!!
sanki
Gość
« Odpowiedz #1 : 09 Luty 2010, 10:51:13 »
Odpowiedz cytując

Ogolnie pobierani opłaty za parkowanie jest chamstwem, Polecam mówić ze sie jedzie na hale lub tenisa. Wtedy sie nie płaci.
klient
Gość
« Odpowiedz #2 : 21 Marzec 2010, 13:32:36 »
Odpowiedz cytując

Jestem też tego samego zdania, parkowanie powinno być bezpłatne, tam nie ma żadnego konkurencyjnej działalności, parking tylko dla toru.
Strony: [1] Odpowiedz Drukuj 
« poprzedni następny »
Skocz do:  

+ Szybka odpowiedź
W szybkiej odpowiedzi możesz użyć kodów BBC i uśmieszków tak jak przy normalnej odpowiedzi.

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2005, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!